Autoverkoop: stap voor stap instructies, valkuilen, voorbereiding

Na verloop van tijd stopt de auto met het regelen van de eigenaar - het gezin is toegenomen, er is niet genoeg ruimte in de cabine, het huisje is gekocht of een auto met een ruime bagageruimte is vereist. Dan moet je de oude verkopen en een nieuwe auto kopen. Iedereen wil een auto duur, maar snel verkopen. De compatibiliteit van deze concepten is veel geluk.

Hoe krassen te verwijderen: op de carrosserie, in de cabine, op de voorruit

Het lichaam van de auto als de operatie is bedekt met krassen, die fungeren als een onaangename verrassing. Het is mogelijk om de vorige glans aan het transport terug te geven, nadat je hebt geleerd hoe je met je eigen handen de krassen op de auto kunt verwijderen zonder te schilderen. Hoe krassen in het interieur van de auto te verwijderen Zelfs de meest nauwkeurige en zorgvuldige eigenaar van de auto staat in de cabine voor krassen.

Hoe de auto in de garage te schilderen - instructie en video

Elke auto heeft regelmatig schilderwerk nodig en dat is een feit. Zelfs lichte schade aan de coating leidt tot corrosie, waardoor het lichaam wordt vernietigd. Daarom zijn bestuurders geïnteresseerd in het schilderen van de auto in de garage. Stappenplan Actie Voorbereiden van hoogwaardige verf de auto zal blijken te zijn als de auto in gedemonteerde staat verkeert.

Hoe een auto te besturen met handmatige verzending en automatische transmissie - stap voor stap instructies

Onder de bestuurders is populair vervoer met automatische transmissie. Maar informatie over hoe je een auto met een handgeschakelde versnellingsbak goed kunt besturen, is nog steeds relevant, vooral in Russische rijscholen zijn het meestal meestermechanica. Nuttige informatie Bij het rijden op de monteurs is een uitstekende respons nodig en ontwikkeld tot een automatisme reeks van acties.

Wat voor soort auto te kopen voor 500.000 roebel

Beginnende automobilisten vragen zich af wat voor soort auto te kopen voor 500.000 roebel. De som van een half miljoen roebel is een soort van psychologische barrière die de beginnende niet zou willen overwinnen. Geschatte lijst met auto's Auto's die door de markt worden aangeboden voor 500 duizend euro zijn compacte sedans of kleine hatchbacks.

Hoe een batterij te kiezen voor een auto

In het artikel zal ik je vertellen hoe je een batterij voor een auto kiest, hoe je hem op de juiste manier oplaadt en herstelt. Het is niet eenvoudig voor de gemiddelde consument om een ​​keuze te maken in termen van een uitgebreid assortiment. Dit geldt niet alleen voor batterijen, maar ook voor andere onderdelen. Hoe een autobatterij op te laden De mensheid heeft nog geen onuitputtelijke energiebron gecreëerd en batterijen en accu's moeten worden opgeladen.

Wat voor soort auto om een ​​beginnende bestuurder te kopen

Beginner moeilijk om de eerste auto te kiezen. De machine moet betrouwbaar zijn en voldoen aan de veiligheidseisen. Het is moeilijk om zo'n auto te vinden, vooral als het budget voor de aankoop beperkt is. Daarom zal ik u in het artikel vertellen wat voor soort auto u moet kopen voor een beginnende bestuurder van een vrouw en een man. 7 belangrijke punten bij het kiezen van een nieuwe auto.

Hoe de auto uit het register te verwijderen als hij niet in beweging is

In het artikel van vandaag zal ik je vertellen hoe je de auto uit het register kunt verwijderen, als deze niet onderweg is. Deze procedure is eenvoudig. Als u van plan bent om een ​​auto te verkopen of te doneren, hoeft u zich niet uit te schrijven tenzij er een conflict is met de wet. Nuttig advies Als de machine niet in beweging is, bereid dan een pakket documenten voor, inclusief het origineel en een fotokopie van het paspoort, het origineel en een fotokopie van het paspoort, het nummer, het certificaat van registratie van de staat, de ontvangst van de betaling van de rechten en een verklaring.

Auto DVR: hoe die te kiezen. kenmerken, classificatie

Chauffeurs zijn er steeds meer van overtuigd dat een auto-dvr een noodzaak is geworden. Allerlei situaties en incidenten op de weg dwingen autobezitters om gebruik te maken van een systeem dat video-opnames rond het voertuig en in de cabine produceert. Daarom is de vraag hoe een DVR voor een auto te kiezen relevant.

Hoe een auto te kiezen voor uzelf en voor uw vrouw

De beslissing om een ​​voertuig te kopen komt plotseling, maar vaak komen mensen er geleidelijk aan. Hoe dan ook, je afvragen hoe je een goede auto kunt kiezen voor jezelf of voor je vrouw, zodat ze niet teleurstelt. Hoe een nieuwe auto te kiezen voor uzelf en uw vrouw Het kopen van een nieuwe auto is een vakantie voor de eigenaar. Vaak bederft de verkeerde manier van kiezen het feest.

Welke auto's zijn verzinkt

Het gegalvaniseerde lichaam corrodeert niet en gaat langer mee dankzij een speciale coating - zink. Niet alle auto's zijn gegalvaniseerd, het is een kostbaar genoegen. Laten we eens kijken naar welke auto's gegalvaniseerd zijn Lichaamsfabrikanten gebruiken, vooral op oudere auto's, een zinkhoudende primer. Het is goedkoper en gemakkelijker.

Hoe vaak wisselen auto's

Met de aanschaf van een nieuwe auto komt het vertrouwen dat de auto lange tijd en zonder problemen zal dienen. Sommige mensen gebruiken de auto een, twee, zelfs 10 jaar. Zo'n brede en contrastrijke verscheidenheid aan indicatoren hangt niet altijd af van het merk en de kwaliteit van de auto. De meeste gevallen van het veranderen van de auto ontstaan ​​vanwege de specificiteit van de bestuurder van het voertuig.

Hoe een auto te kopen in Moskou

Voordat u op zoek gaat naar een nieuwe auto, vraag vrienden en kennissen, misschien verkoopt een van hen een geschikte optie. In de regel is het veiliger om een ​​auto bij vrienden te kopen. Voertuiginspectie en verificatie van documenten Controleer documenten direct voor inspectie. Zoek uit wie de eigenaar van het voertuig is. Als de verkoper niet de eigenaar is, vraag hem dan toestemming om te verkopen.

Wat voor soort auto te kopen voor 180.000 roebel

Het bedrag van 180.000 roebel is klein, maar wanhoop niet. Voor het geld kun je een goede optie vinden, maar dan 10 jaar oud of een beetje jonger, maar binnenlands. Buitenlandse auto voor 180 000 Als u voor een oude buitenlandse auto kiest, let dan op enkele details. Voor 180.000 roebel is het vinden van een niet-gehavende auto buitengewoon moeilijk, dus inspecteer het lichaam zorgvuldig.

Wat een sportwagen kopen

Sportwagen ding is behoorlijk lastig en zeer gevaarlijk. Overweeg van te voren waar dit "beest" voor is, alvorens te kopen. Voor tuning en racen of voor schoonheid, omdat het ontwerp van sportwagens een voorbijganger niet zal negeren. Laten we nadenken over het kopen van een sportwagen en de voor- en nadelen van sportwagens overwegen.