Hoe kies je een hoed volgens de vorm van het gezicht - tips en videomateriaal

De markt biedt doppen in een breed scala aan materialen, kleuren, stijlen. Wanneer u een hoed kiest, moet u zich niet alleen laten leiden door het advies van de verkoper, die ernaar streeft de goederen te verkopen. Het is beter om met vrienden of familie naar de winkel te gaan om de juiste hoed te kiezen.

Tips voor het kiezen van doppen op de vorm van het gezicht

In de winkel kijken, hebben mensen moeite om te kiezen. Assortiment bemoeilijkt het zoeken. De volgende tips zullen het lot vergemakkelijken.

 1. Vierkant gezicht. De beste oplossing wordt beschouwd als een afgeronde dop of baret. Het herhaalt de vorm van het hoofd en verzacht de hoekigheid.
 2. Ovaal gezicht. Deze gezichtsvorm is universeel. Koop je favoriete model, ongeacht de stijl. Baretdoppen en asymmetrische opties worden als de beste optie beschouwd.
 3. Rond gezicht. De ideale oplossing is een "heren" -hoed met nette randen omlaag. Dankzij dit accessoire wordt het ronde gezicht subtiel en streng.
 4. Driehoekig gezicht. Brede randen met een vergelijkbare gezichtsvorm harmoniseren niet goed, omdat ze smal zijn. Hoeden zonder rand, die het voorhoofd bedekken - wat je nodig hebt. Fit en baretten passen.

We selecteren een mannenhoed

Zowel mannen als vrouwen zijn extreem grillig in vragen over de keuze en de aankoop van kleding. Het was vroeger anders, maar nu lijken zelfs de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht er perfect uit te zien.

De markt biedt winter-, zomer- en zelfs demi-seizoenen hoeden voor jongens. Met de juiste keuze van hoeden complementeert het mannelijke beeld.

 1. Denk na over uw formulier voordat u koopt. Het belangrijkste is dat het overeenkomt met het type persoon.
 2. Bepaal de kenmerken. Hoofddeksels zijn dicht, licht, leer, stof, bont. Negeer de groei en uitrusting niet.
 3. Als u kiest voor bontproducten, haast u dan niet om te kopen. Gebruik de vrouwelijke techniek om verschillende modellen uit te proberen.
 4. Mannen zijn nauwgezet en praktisch. Besteed aandacht aan de kenmerken van materiaal, kosten en kwaliteit. Kies een warme hoed, comfortabel en handig.

Mannen zijn geïnteresseerd in het kopen van een geschikt hoofddeksel. Sommigen geven de voorkeur aan hoeden met oorflappen, anderen zoals petten, hoeden of een bont-koptelefoon.

Selectie van hoeden voor kleding

Dop onder de jas

Coat - een kledingstuk dat altijd in de mode is. In tegenstelling tot de veranderende trends en de grillen van mode, winter, herfst en korte modellen, verlaten ze de wereldcatwalks niet. Mensen, ongeacht hun leeftijd of geslacht, zien er elegant en stijlvol uit in een jas.

Kappen, bont en gebreide mutsen, hoeden, baretten, caps - de keuze is enorm. Het is moeilijk om te zeggen dat het bovenstaande beter is, alle soorten hoeden worden gecombineerd met een jas.

 1. Koop onder de klassieke jas een gebreide muts, muts of baret. Vergeet niet het bestaan ​​van bijgewerkte mutsen die terug in de mode zijn.
 2. De dop moet warm blijven. Als u een winterjas kiest, let dan op het bontproduct.
 3. Als de vacht geen pluizige kraag heeft, kies dan een hoofddeksel van poolvos, sable of vos. Als de kraag een geschikte capuchon, gebreide modellen of nertsbaret is.
 4. De kleur van de dop moet donkerder of lichter zijn. De beste optie als het product in contrast staat met de schaduw van het haar, vooral als de accessoires in overeenstemming zijn met handschoenen en een sjaal.
 5. Als je een jas met een patroon koopt, koop dan een eenvoudige en monochrome hoofdtooi. Strikte vacht wordt gecombineerd met een ingewikkelde hoed, versierd met bloemen of ornamenten.

Cap tot een bontjas

Wordt overwogen dat winter en modieuze kleding geen vergelijkbare dingen zijn? daarom hebben sommigen de neiging om een ​​hoed te kopen zodat deze opwarmt. Echte fashionista's en fashionista's zullen altijd een manier vinden om er stijlvol uit te zien. Om een ​​modieuze winterlook te creëren, volstaat het niet om een ​​mooie bontjas, jas of donsjack te krijgen. Het is noodzakelijk om bovenkleding met een hoofddeksel te combineren.

 1. Omdat de pelsbont van bont is, moet de dop van dezelfde vacht zijn, qua kleur en textuur overeenkomend met bovenkleding.
 2. Het beeld zal belachelijk worden als je een nertsmantel draagt ​​en bijvoorbeeld een konijnenhoed. Materialen van kleding en hoofddeksels moeten in harmonie zijn. Deze combinatie is geschikt voor dagelijks gebruik en voor het bedrijfsfeest van het nieuwe jaar in de frisse lucht.
 3. Een belangrijke factor is kleur. Ideaal wanneer het in harmonie is met de haarkleur, het gezicht en de schaduw van een bontjas. Als het haar rood is, koop dan een pruim of chocolademodel.
 4. Als blond haar, de beste oplossing is de optie van perzik, beige of wit. Brunettes zien er goed uit in paarse, sneeuwwitte en zwarte tonen.
 5. Ik adviseer om rekening te houden met de hoogte en vorm van de figuur. Een lange vrouw ziet er belachelijk uit in een kleine hoed die het hoofdvolume vermindert. Miniatuur dames moeten grote hoeden vermijden.
 6. Bontjas - een duur ding. Om de hoed aan te passen, zou u niet moeten opslaan. Als je een dure pelsjas hebt gekocht, verwent niet de indruk van een goedkope optie.
 7. Een klein aantal steken. Idealiter wordt de hoofdband genaaid uit een heel stuk bont.
 8. Als het model piept wanneer het wordt aangeraakt, weiger het te kopen. Het is waarschijnlijk gemaakt van laagwaardig materiaal.

Een hoed kiezen voor de winter

Spoedig zal de sneeuw vallen, zal de vorst raken en zal het koud worden. Zonder opwarmen van het hoofd in dergelijke omstandigheden is het moeilijk. Correct gekozen pet zal warm worden, voordelen benadrukken, zwakheden verbergen, het beeld voltooien.

 1. Ga naar de spiegel en kijk zorgvuldig naar de vorm van het gezicht. Ga vervolgens verder met het modelleren, geleid door de aanbevelingen.
 2. Aan de ovale gezichts geschikte baretten, kappen met lage gebieden of asymmetrische opties. Vermijd strakke baretten.
 3. Voor houders van een rond gezicht, beveel ik een panama hoed, een hoed met een rand, opties met een vizier en grote baretten.
 4. Kies hoeden met kleine randen voor een driehoekig gezicht. Nauwkeurige modellen benadrukken het bovenvlak, dus ze zijn niet geschikt.
 5. Voor de vierkante hoeden met oorflappen, "oren" en hoeden met verlaagde velden.
 6. De kleur moet worden gecombineerd met haar en gezicht.
 7. Ik raad aan om bleke mutsen en blondines te kopen om hoeden met felle kleuren te kopen. Ze zien er goed uit in bruin, zwart, rood en blauw hoofddeksel.
 8. Houders van rood haar passen hoeden groen, grijs, zwart en blauw. Rode schaduw is geen optie.
 9. Brunettes en brunettes hebben geluk. Ze passen op elk model, ongeacht de kleur.
 10. Overweeg de vorm. Ik raad producten met een hoog volume aan en ik adviseer lage modellen om grote modellen achter te laten.
 11. Probeer een hoed en gebruik een grote spiegel om de afbeelding te evalueren.
 12. Ga naar de winkel voor een hoed, draag kleding waarmee je van plan bent om een ​​aankoop te doen. Hiermee kunt u een product kiezen dat in harmonie is met de jas of jas.

Het belangrijkste is, plaats je humeur en geduld. Dit is de enige manier om aan het resultaat te voldoen.

Wat gebeurt er als je in de winter geen hoed draagt?

In tegenstelling tot het feit dat de hoed een modieus, stijlvol en warm accessoire is, houden mensen er niet van. Zelfs in het midden van de winter gaan ze onbedekt met hun hoofd naar buiten. Dit is een moedige daad, maar je moet onthouden over gezondheid.

Als er buiten het venster een temperatuur nul is, kun je het zonder doen. Gezondheid zal niet lijden als je het immuunsysteem hebt versterkt. Wanneer het buiten koud is, worden de voordelen van hoofddeksels voelbaar. Om griep of verkoudheid te krijgen, volstaat het om het hoofd onder te koelen. Bovendien, lage temperatuur schaadt de oren. Het is genoeg om ze te spenen en onmiddellijk verschijnt er een ziekte.

Mensen die weigeren hoeden te dragen gaan naar warme kamers om warm te blijven. Ze realiseren zich niet dat een scherpe temperatuurdaling de oren schaadt. Wat te zeggen over ernstige ziektes die kunnen overvallen, zo niet met een hoed op. Bij koud weer kunt u een aangezichtszenuw oplopen. Het is beladen met pijn en een verwrongen gezicht.

Veel succes en gezondheid! Pas goed op jezelf!

Bekijk de video: Calling All Cars: Hit and Run Driver Trial by Talkie Double Cross (April 2020).

Laat Een Reactie Achter