Lijst met noodzakelijke dingen voor de bruidegom, bruid en gasten voor de bruiloft

Bruiloft is de meest romantische gebeurtenis in het leven. Meisjes dromen al van kinds af aan over haar. Maar zoals de praktijk aantoont, is een bruiloft een evenement met een complexe structuur die zorgt voor een grondige voorbereiding. Ik zal je vertellen wat er nodig is voor een bruiloft, lijsten geven met de meest populaire dingen tot in het kleinste detail.

bruiloft

 1. Als de plannen ook een bruiloft in de kerk omvatten, vergeet dan niet de kerkvakanties, wanneer het niet is toegestaan ​​om de ceremonie uit te voeren.
 2. Als u besluit te trouwen, heeft u speciale hoeden nodig. In het algemeen is de bruiloft beladen met extra kosten als gevolg van de aankoop van kaarsen, betaling van diensten van het koor.

feestmaal

 1. Feest - het meest verwachte deel van de bruiloft. Banketten worden besteld in restaurants en cafés. De voorkeur wordt gegeven aan bekende instellingen.
 2. Bespreek tijdens een gesprek met de restaurantadministratie het aantal gasten en de mogelijkheid om bepaalde producten mee te nemen. Alcohol heeft veel nodig, dus het is het beste om zelf wodka of cognac te kopen.
 3. Bestel de hoofdgerechten en de warme gerechten. Snij en salades kiezen een gerecht en plaats het voor de verandering op tafel.

Handige dingen

 1. Als u uw eigen bruiloft organiseert, staan ​​vele zorgen u niet toe om te ontspannen. Ken de taak toe aan vrienden, familieleden of een huwelijksbureau.
 2. Zorg voor de decoratie van auto's en de feestzaal. In termen van besparingen is het beter om te huren.
 3. Na het oplossen van organisatorische problemen gasten uitnodigen. Gebruik ansichtkaarten of e-mail. Geef in de uitnodiging de plaats, datum en soort viering op.

Nu heb je een idee over de noodzakelijke dingen voor de bruiloft. Hoewel, dit is eigenlijk slechts een presentatie. Het organiseren van een bruiloftsevenement gaat snel en vergt aanzienlijke inspanningen. Wat te zeggen over de zenuwen.

Wat heeft een bruid nodig voor een bruiloft

De vrolijke dag komt snel naderbij. Elke dag is er minder tijd en het aantal zorgen neemt toe.

Elk meisje heeft de neiging om er prachtig uit te zien op de bruiloft, en vooral geeft ze om het feestelijke beeld. De organisatie van het evenement, de bruiloftsstoet en andere zaken vervagen naar de achtergrond.

Ik geloof dat de opgebouwde inspanningen veilig op de schouders van de ouders kunnen worden geplaatst, ze helpen je graag. De toekomstige bruid moet daarnaast speciale aandacht krijgen.

jurk

 1. Kies een jurk. Advies geven over kiezen is stom. Elke bruid heeft zijn eigen voorkeuren en voorkeuren. In elke winkel worden bruidsjurken gepresenteerd in een enorm assortiment van stijlen en kleuren.
 2. Om de juiste keuze te maken, bezoekt u alle winkels en winkels. Ga shoppen in het gezelschap van mama of vriendin, ze zullen je helpen bij het passen en waarderen van de outfit van de zijkant.
 3. Op zoek naar een jurk zonder fittingen wordt niet aanbevolen. Alleen passen zal je toestaan ​​om de perfecte outfit te kiezen.
 4. De sluier wordt beschouwd als het integrale kenmerk van de bruid. Het is beter om een ​​sluier met strakke randen te kiezen, zodat deze zijn vorm behoudt.
 5. Aparte aandacht verdienen kousen, kousenbanden en ondergoed. Deze items kiezen de toon van de hoofdoutfit.

Bruiloft boeket

 1. Kun je je een bruid voorstellen zonder een boeket? Dat ben ik niet. Bloemen worden aanbevolen om te bestellen in grote winkels. Salons zullen een prachtig bloemstuk maken dat je niet eens over je schouder wilt gooien.
 2. In de meeste gevallen heeft een bruidsboeket een stevige basis die weegt. Bereken daarom het gewicht van het boeket met fysieke mogelijkheden, omdat het voor een lange tijd moet worden gedragen.

Haar en decoratie

 1. Bruiloft kapsel kiezen volgens de vorm van het gezicht en de lengte van het haar. Vaak worden natuurlijke bloemen gebruikt om haar te versieren. Dit modieuze kapsel past perfect bij een boeket en ziet er geweldig uit.
 2. Negeer sieraden en accessoires niet. Er zijn verschillende kransen, kettingen en armbanden die het imago van de bruid aanvullen.
 3. Sieraden kiezen matching met een trouwring. Met een bruidsjurk passen parels perfect.

Trouwschoenen

 1. Schoenen moeten mooi en comfortabel zijn. Studs zullen een dag lang vergeten moeten zijn. Schoenen zijn de ideale optie. Ze laten je vrij bewegen en dansen gemakkelijk zonder angst voor plotselinge vallen.
 2. Sommige bruiden geven de voorkeur aan laarzen. Echte extreme fans gaan naar het altaar in sneakers.
 3. Vergeet niet om schoenen voor de bruiloft te dragen. Anders zal je tijdens de feestelijke gebeurtenis niet nadenken over de man, maar over de eelt.

Ideeën en lifehacks. Top 10 onberispelijke bruiloftspunten

Zonder de opgesomde dingen om een ​​mooie afbeelding te maken zal het niet werken. U kunt verschillende extra accessoires gebruiken, waaronder een handtas of hoed.

Ongeacht de keuze van kleding en schoenen, onthoud dat alles binnen redelijke grenzen moet liggen. Als je de afbeelding leuk vindt, zullen de gasten het ook leuk vinden.

De belangrijkste punten van de bruidegom voor de bruiloft

Als je voorbestemd bent om een ​​bruidegom te worden, begin je je actief voor te bereiden. Het huwelijk heeft veel voordelen. De bazen vertrouwen de gehuwde werknemers meer, het staat een gelukkige minnaar toe om daar te zijn.

gezondheid

 • Zorg voor je gezondheid. Inchecken bij de tandarts om de glimlach op de foto's verbluffend te maken. Als u problemen heeft met uw gebit, bezoek dan vooraf een arts, want tandheelkundige behandeling is een lange procedure.
 • Het hoofdlichaam dat een titanische lading ontvangt, is het hart. De bruidegom moet de orde bewaren, communiceren met de gasten, aandacht schenken aan de bruid, constant glimlachen en dansen.

Haar, nagels, huid

 • Om je bruiloft er uniek en onberispelijk uit te laten zien, moet je aan de vooravond van je bruiloft een kapper, een manicure en make-up artist bezoeken. Als uw nagels, huid of haar problematisch zijn, drink dan enkele weken voor een belangrijke datum vitaminen.
 • Alleen van een gezonde haarstylist zal een modieus kapsel ontstaan. De handen zien er goed verzorgd uit als de nagelplaat netjes is bijgesneden.

Bruiloft pak

 • Het trouwpak verdient speciale aandacht. Kies van te voren een vakantie-outfit. In tegenstelling tot de huwelijkstekens en -tradities, volgens welke de geliefde de outfits niet vóór de bruiloft zelf mag zien, is het nuttig om ze samen uit te proberen. In dit geval ziet het paar er perfect uit.
 • Zorg er bij het kiezen van een pak voor dat het comfortabel en comfortabel is. Als je favoriete model op beweging drukt of deze beperkt, kies dan iets comfortabelers.

De gasten

 • Zorg ervoor dat je de foto's van familieleden en vrienden van de bruid bekijkt. De bruidegom is niet altijd bekend met iedereen die voor het evenement is uitgenodigd.
 • Als je gezichten kunt onthouden, vermijd je verschillende incidenten. Zelfs een succesvolle zin zal helpen om een ​​goede indruk achter te laten bij de familieleden van de bruid.

Zoals je kunt zien, is de bruidegom wat gemakkelijker in het voorbereiden van de bruiloft. Maar dit betekent niet dat het proces lichtvaardig moet worden genomen. Zelfs een kleinigheidje, met haast zonder aandacht achtergelaten, kan grote teleurstelling veroorzaken.

Doe-het-zelf-bruiloft

Bruiloft Gast Voorbereiding

Voorbereiding op de bruiloft omvat de oplossing van vele belangrijke kwesties met betrekking tot de keuze van de registrar, de aankoop van bruidskledij, de organisatie van een banket. Vergeet de gasten niet.

Het zijn de gasten die "Bitterly!" Roepen, deelnemen aan wedstrijden, waardevolle geschenken geven, de jonggehuwden verrassen met warme en tedere afscheidswoorden.

Gasten moeten de bruiloft bijwonen, behalve wanneer de pasgehuwden besluiten zich te beperken tot registratie bij de burgerlijke stand en een romantisch diner hebben in een café voor twee.

 1. Voordat je naar de bruiloft gaat, heb je een goed humeur. Sombere of trieste gast is niet welkom om te zien. Als je niet in staat bent om de stemming op te heffen en je bent een introvert persoon, is het beter om met pensioen te gaan, nadat je een plausibel excuus hebt geuit.
 2. Gast doet geen pijn om getuigen te ontmoeten die een plan van aanpak vertellen. U hoeft dus niet constant jonge mensen te vragen die zenuwachtig zijn geweest met voorbereidingen voor de bruiloft, wanneer en wat er zal gebeuren.
 3. Elke gast moet zich ervan bewust zijn dat hij het belangrijkste element van de bruiloft is. Daarom zou het rendement maximaal moeten zijn. Hij moet toasten maken, deelnemen aan entertainment. Mee eens, zelfs een prachtig geklede kamer vol trieste mensen zal de feestelijke sfeer verliezen.
 4. Activiteit moet gematigd zijn, als geliefden weigeren iets te doen, moet je er niet op staan ​​om ze niet voor schut te zetten.
 5. Geen bruiloftsevenement plaatsvindt zonder fotograferen en video-opnamen. De rol van de gast in deze kwestie is uiterst belangrijk. Het moet niet interfereren en moet op het juiste moment in het frame aanwezig zijn. Het is niet nodig om aanbevelingen te doen aan een professionele fotograaf.
 6. Gast - de eerste assistent van de toastmaster. Natuurlijk heeft de presentator een speciaal scenario waaraan de pasgehuwden hebben deelgenomen. Maar een goede toastmaster leidt het programma "aangepast aan de wind." Gasten moeten amateuractiviteiten coördineren met een toastmaster, om de jonggehuwden niet te behagen met een onaangename verrassing.
 7. Elke gast zal vroeg of laat moeten proosten. Bereid het van tevoren voor. Als je niet weet hoe je moet praten, onthoud en vertel je een interessant verhaal uit het leven van de pasgetrouwden. Het belangrijkste is dat het verhaal geen compromis blijkt te zijn of geen geheim onthult.

Als je toevallig op een bruiloftsevenement bent, zing, danst, vertel je grappige grappen. Je kunt samenwerken met andere gasten en een interessante scène laten zien.

Bruiloft - een moment van vreugde in het lange leven van de pasgetrouwden. Doe alles om deze dag voor het leven te vullen. Overdrijf het gewoon niet.

Hoe prachtig zien de pasgehuwden eruit. De bruid in witte jurk is een perfecte aanvulling op de toekomstige echtgenoot, gekleed in een zwart pak. Voorbereiden op een evenement dat vaak één keer in je leven gebeurt, is zeer verantwoordelijk. Als u het goed plant en er goed over nadenkt, zullen geen onaangename verrassingen werken.

Stem af op een positieve, bevoorraad met positieve energie en ga naar het creëren van een gezin.

Bekijk de video: The Great Gildersleeve: The Matchmaker Leroy Runs Away Auto Mechanics (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter