Hoe je een toilet correct kiest - deskundig advies

Het toilet is een belangrijk element in het huis, dus wordt het aangeraden om het op een verantwoorde en zorgvuldige manier te kiezen. Hoe je een toilet kiest zonder goed te spuiten, dus je hoeft geen spijt te hebben, ik zal het in het artikel vertellen.

Een toilet kiezen om goed te wassen

In de behuizing bevindt zich een toiletruimte, waarvan het belangrijkste element een toilet is. Iedereen heeft zijn eigen criteria voor het kiezen van een apparaat. Sommige zijn op prijs gebaseerd, terwijl voor anderen de esthetische component belangrijk is.

Sommige worden eerst bepaald met de prijs en vervolgens zoeken ze in de geselecteerde prijscorridor naar een geschikt model dat past in het interieur en voldoet aan de vereisten.

 1. Hoogte toiletpot. Een belangrijke functie. De parameter bepaalt hoe comfortabel het is om erop te zitten. Zorg ervoor dat de hoogte optimaal is, je kunt experimenteel. In de winkel zit op het toilet.
 2. Kom vorm. Er zijn drie soorten kommen, die elk voor- en nadelen hebben. We hebben er eerder over gesproken en het is zinloos om te herhalen.
 3. Type model. Produceer compacts, monoblokken en modellen met gescheiden kommen en afvoertanks. Het compacte en monoblok kenmerkt zich door kleine afmetingen. Afzonderlijke producten worden als het meest geschikt beschouwd. Ze besparen ruimte en minimaliseren de geluidsniveaus. Als je een goed doorspoeltoilet wilt kopen, kijk dan naar de afzonderlijke modellen.
 4. Afvoermechanisme. Eerder hebben fabrikanten producten met een hendel voltooid. Tegenwoordig heeft dit element plaats gemaakt voor een knop die het gebruik van het toilet comfortabel maakte.
 5. Modellen met twee sleutels. Als u op één toets drukt, wordt de afvoertank half leeggemaakt. Als een grondige afvoer nodig is, wordt op de tweede knop gedrukt. Het voordeel is duidelijk. De waterkwaliteit in het land is extreem laag. Daarom wordt het niet aanbevolen om een ​​toilet met een hoogwaardig drainagesysteem te kopen. Anders moet u het mechanisme periodiek herstellen.
 6. materiaal. Fabrikanten maken kommen en tanks van verschillende materialen. Deze omvatten porselein, gietijzer, plastic, hout en vergulding. Er zijn veel opties, maar keramiek is praktischer en veiliger voor de gezondheid.
 7. fabrikant. Ik raad u aan om het merk onmiddellijk te bepalen en vervolgens het bereik te verkennen. Dus sluit veel ongepaste opties af. De hoogste kwaliteit zijn de toiletten gemaakt in Duitsland, Frankrijk of Italië. Tsjechische, Sloveense, Poolse en binnenlandse bedrijven lopen niet ver achter.

Video instructie

Geleid door de aanbevelingen, krijg een uitstekend product dat goed zal wassen, met een mooie uitstraling.

Tips voor het kiezen van een hangend toilet

Opgeschorte toiletten worden steeds populairder. En geen wonder, want ze bieden functionaliteit en originaliteit. Bovendien past een dergelijk product in het ontwerp van de ruimte, wat belangrijk is.

Hangende leidingen bieden comfort, mits juist gekozen. Omdat het product relatief nieuw is in de markt, weten mensen er een beetje van en de juiste keuze is geluk.

Als u een toilet op de muur wilt kopen, lees dan het artikel. Daarin zal ik je vertellen waar je op moet letten bij het kopen van een sanitair armatuur.

 1. Besteed aandacht aan het ontwerp en de vorm. Rechthoekige, convexe, ronde en ovale modellen zijn te koop. Kijk naar het kleurengamma. Ik denk dat de aankoop succesvol zal zijn als je een trendy kleur kiest.
 2. Zorg ervoor dat je het product meet, anders koop je een te kleine versie of model waarvoor er niet genoeg ruimte in de badkamer is.
 3. Op het eerste gezicht lijkt een hangend toilet klein. Zoals de praktijk laat zien, helpt het niet om ruimte te besparen. Meestal wordt de aftapketel geïnstalleerd in een nis of achter een valse wand.
 4. Een belangrijk selectiecriterium is materieel. De lijst met populaire materialen wordt voorgesteld door gietijzer, plastic en glas. Maar deze materialen zijn niet te vergelijken met keramiek.
 5. Keramiek kan worden gemaakt van aardewerk of porselein. Deze materialen worden gekenmerkt door sterkte en duurzaamheid. Het porseleinproduct wast beter dan het faience-analoog.
 6. Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn afhankelijk van het ontwerp. Zorg er daarom voor dat het product van hoge kwaliteit is door het certificaat te lezen.
 7. Het beste is loodgieterswerk Italiaanse en Duitse fabrikanten. Maar als er geen mogelijkheid is om een ​​aankoop te doen, let dan op de gecombineerde optie. Sommige bedrijven bieden een frame met een tank en een afvoersysteem gemaakt door Duitsers of Italianen. Wat betreft het toilet, het is van Russische productie.
 8. Besteed speciale aandacht aan het afvoersysteem, dat horizontaal, hoekig of verticaal is. Tijdens de selectie, laat u leiden door het type communicatie dat in huis wordt gelegd.
 9. Tanks zijn gemaakt van twee typen. De eerste set op de dragende muur, terwijl andere geschikt zijn voor installatie op alle soorten oppervlakken.

Tips zijn adviserend van aard. Met betrekking tot de vorm, kleur en prijs, worden hier geleid door smaken en voorkeuren.

Tot slot voeg ik eraan toe dat toiletten in het begin van de vorige eeuw in Rusland zijn verschenen, maar dat ze pas een paar decennia later werden verspreid. Nu is het onmogelijk om het menselijk leven voor te stellen zonder loodgieterswerk.

Hoe het toilet te reinigen van roest

Hangende containers met tabletten of gel zijn te koop. Deze middelen verstoren de vervuiling van badkamerapparatuur en aromatiseren een toiletruimte. Als u het toilet dagelijks schoonmaakt met borstels of borstels met reinigingsmiddelen, voorkomt dit roestplekken en zware vervuiling. Als gevolg hiervan zal het product het esthetische uiterlijk langer behouden.

Om verstopping te voorkomen, moet het rioolsysteem meerdere keren per maand met warm water worden gewassen. Giet kokend water in de leidingen is niet aan te raden, omdat het materiaal waaruit het is gemaakt kan vervagen of barsten.

Ik raad het af om bijtende vloeistoffen en oplosmiddelen in het toilet te spoelen. Ze zullen het oppervlak niet beschadigen, maar eenmaal in een riool, dat instabiel is voor een agressieve omgeving, zal het beschadigen.

Als er roest op het toilet verschijnt, helpt een oplossing die is bereid uit water en azijn om ze te verwijderen. Wat de lichtvervuiling betreft, helpt frisdrank met ze om te gaan.

Als het sanitair vies is, raad ik aan het te wassen met speciale producten met zoutzuur. Het is verboden om de gootstenen en baden met deze producten te wassen, omdat het zuur schade aan de emaillen en de metalen basis veroorzaakt.

Gebruik voor het schoonmaken van het rioleringssysteem warm water en een speciaal gereedschap "Mole". Als de blokkering van mechanische oorsprong is, zal een kabel te hulp komen. In extreme gevallen moet u de verbinding demonteren.

Ik adviseerde hoe ik een toilet moest kiezen. Of u nu naar de aanbevelingen luistert, overtuig uzelf. Ik kan alleen geluk wensen en afscheid nemen.

Bekijk de video: 172nd Knowledge Seekers Workshop , May 18, 2017 - Keshe Foundation (April 2020).

Laat Een Reactie Achter