Effectieve antivirale middelen voor kinderen

Moeders beschermen kinderen tegen mogelijke virussen en infecties, maar ze kunnen niet altijd omgaan met de taak zonder effectieve antivirale geneesmiddelen.

Voorbereidingen voor kinderen jonger dan 3 jaar

In de herfst en winter ontwikkelen kleuters vaak verkoudheid. De hoofdoorzaak van het fenomeen - een virusinfectie die kan worden opgepikt in een openbare plaats, transport of kleuterschool.

De immuniteit van het kind is niet zo sterk als bij een volwassene, dus het risico op het oplopen van griep of een luchtweginfectie is groot. Als het kind ziek is, laat het dan zo snel mogelijk de kinderarts zien om complicaties te voorkomen die worden veroorzaakt door onjuiste zelfbehandeling.

Volwassenen vertrouwen vaak op hun sterkte en eigenschappen van antivirale geneesmiddelen, waarbij geadverteerde pillen worden aanbevolen die moeten worden gebruikt door ouders van kinderen die ARVI hebben gehad.

We zullen begrijpen wat de artsen aanbevelen om in deze situaties te gebruiken. Hun advies verdient meer aandacht dan de aanbevelingen van vrienden.

 • Relenza. Werkt tegen verschillende vormen van griep. Accepteer uiterlijk twee dagen na het verschijnen van de boodschappers van de ziekte.
 • Ribarin. Het wordt voorgeschreven voor longontsteking en bronchitis. Artsen bevelen het gebruik van speciale gevallen aan vanwege de bijwerkingen.
 • Griprinozin. Blokkeert de verspreiding van de infectie, activeert de immuniteit bij virale infecties.
 • Vitaferon. Antiviraal, die kinderen tot drie jaar mag geven. Bestaat uit stoffen die het immuunsysteem van de kinderen stimuleren.

Studies hebben aangetoond dat Vitaferon virale hepatitis, bof, pokken, mazelen, influenza, rodehond en ziekten verslaat die gepaard gaan met koorts, loopneus, hoest. Het enige ongemak is slaapstoornissen. Maar het corrigeren van de situatie helpt de dosis te verlagen.

Sommige medicijnen uit de lijst worden in de winter voorgeschreven voor de preventie van virusziekten.

Tabletten en medicijnen vanaf 3 jaar

Het weer in het herfst-winterseizoen maakt de springplank vrij voor de ontwikkeling van infecties. Tijdens deze periode proberen verzorgende ouders de immuniteit van kinderen te versterken, omdat het beschermt tegen virussen.

Het eerste symptoom van een verzwakt immuunsysteem zijn aanhoudende ademhalingsaandoeningen. Als een kind minstens zes keer per jaar lijdt, probeer dan de mate van weerstand tegen infecties te verhogen. Voedselallergieën, gebrek aan eetlust, vermoeidheid, schimmelinfecties, verkoudheid zonder koorts - dit alles suggereert dat het tijd is om de beschermende functies te activeren. Het immunogram helpt om de verzwakte immuniteit nauwkeurig te bepalen.

Geneesmiddelen moeten altijd in de verbanddoos zitten, ook als u op een zomervakantie gaat. Apotheken bieden vier groepen pediatrische antivirale middelen: chemische en homeopathische geneesmiddelen, interferonen en immuniteitsstimulerende middelen.

 1. De meest bekende chemische antivirale stof is Remandatid. Het wordt gekenmerkt door een bescheiden werkingsspectrum, helpt bij griep, zoals Arbidol. Ribavirine wordt gebruikt, zelfs met ARVI. Er zijn contra-indicaties, alleen gebruiken na overleg met een arts.
 2. Immuniteitstimulantia: Immunal, Methylarucil, Imudon, Bronhomunal. Activiteit weergeven een paar weken na het begin van de opname. Aanbevolen voor de preventie van SARS en influenza.
 3. Interferonen: Viferon, Derinat, Anaferon, Kipferon hebben immunostimulerende werkzaamheid bij de behandeling van SARS. Verhoog het niveau van interferon, stop de ontwikkeling van de ziekte in een vroeg stadium. Neem na de eerste symptomen.
 4. Homeopathische geneesmiddelen: Aflubin, Viburkol, Otsillokoktsinum. De veiligste, helpen bij het inschakelen van de beschermende functies van het lichaam met de verschijning van ziekte luidt. Verkocht in de vorm van druppels en kaarsen.

Ik vermeldde veel voorkomende antivirale middelen. Ik adviseer u om de vitaminecomplexen van kinderen te gebruiken die het immuunsysteem versterken. Hun waarde wordt gereduceerd tot verzadiging van het zich ontwikkelende organisme met mineralen en vitamines gedurende een periode van deficiëntie.

Houd de voeding van de baby bij, die gevarieerd en uitgebalanceerd moet zijn. Omvat vlees, melk, groenten en fruit in uw dieet. Temper het lichaam van het kind. Dit zal de gezondheid verbeteren, waardoor het gebruik van synthetische drugs overbodig wordt. Vaccinaties zijn ook effectief, dus leer hoe u injecties kunt toedienen. Deze vaardigheden zullen van pas komen.

Welke medicijnen mogen niet aan kinderen worden gegeven

Gezondheid is een schat die moet worden versterkt en bewaard sinds de kindertijd. Niemand is verzekerd tegen ziektes, maar de verantwoordelijkheid voor de gebruikte medicijnen ligt bij de ouders.

Het aantal bacteriën en virussen dat ziektes veroorzaakt, neemt voortdurend toe. Zorg daarom altijd voor informatie over antivirale geneesmiddelen voor kinderen. Dit zal helpen om effectieve behandelingen voor de behandeling te gebruiken.

Niet elke drug is op jonge leeftijd geschikt en onervaren apothekers adviseren hen vaak. Vertrouw de apotheek niet volledig, raadpleeg een kinderarts. Een slecht geïnformeerde apotheker kan "volwassen" pillen aanbevelen die de aandoening niet verlichten, maar verergeren. Denk aan de medicijnen die kinderen niet aanbevelen te geven.

 • Broomhexine en Ambroghexal, die helpen bij de bestrijding van hoest, zijn gecontra-indiceerd bij kinderen. Ze zijn alleen geschikt voor volwassenen.
 • Tilorona. Volgens internationale studies is het erg giftig. Vaak draagt ​​het de naam Tilaxine of Amiksin.
 • Er zijn antivirale geneesmiddelen waarvan de werkzaamheid en veiligheid niet zijn bewezen door klinische onderzoeken. Dit zijn Cycloferon, Neovir, Groprinosin, Timogen, Isoprinosine.

De natuur heeft veel tools ontwikkeld die helpen bij het bestrijden van virussen. Deze knoflook, wilde roos, aloë, honing. Ze zijn beschikbaar en effectief. Als er tekenen zijn van verkoudheid, drink dan een rozenbottelinfusie of thee met honing en citroen.

In tegenstelling tot een vreemde smaak, is een goede antivirale gember. Maal gemberwortel, giet kokend water en wacht een derde van een uur. Deze wonderbaarlijke compositie zal helpen bij de bestrijding van infecties.

Of het kind antivirale middelen moet geven, het is aan de moeders. Maar vergeet niet dat het lichaam vaak zelf de infectie aankan. Als zonder medicijnen niet werkt, laat ze een arts aanstellen.

Als een kind een zwak immuunsysteem heeft, zal zelfs een duur antiviraal geneesmiddel niet genezen. Voor profylaxe, versterk je gezondheid met folkmethodes, fysieke oefeningen, verharding. Wordt niet ziek!

Bekijk de video: Zes onbekende natuurlijke antibiotica (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter