Wat een man te geven op Valentijnsdag

Het vinden van een cadeau voor uw geliefde is in staat om vele uren van pijnlijke gedachten te bezorgen. Voor een speciaal persoon en een geschenk moet geschikt zijn. Iets ongewoons dat je een man wilt geven op Valentijnsdag, wat voor velen een favoriete vakantie is geworden.

Originele geschenken met betrekking tot het beroep en werk

Op het werk brengt een persoon de helft van zijn leven door, dus een geschenk dat nuttig is in een werkomgeving is niet alleen praktisch, maar herinnert ook een levenspartner van u tijdens drukke uren en laat u opnieuw lachen.

Als een jongeman het leeuwendeel van het leven aan de tafel aan het kantoor doorbrengt, zal een zeldzame cactus die geen speciale zorg nodig heeft, een charmant geschenk zijn. Relevant voor stropdas en vlinder voor zakenmensen - de originele auteursversies van deze accessoires worden in grote hoeveelheden gepresenteerd.

Geef je favoriete programmeur een kleine USB-koelkast die een koolzuurhoudende drank koel afkoelt op je desktop. De originele lunchbox is ook een leuk geschenk: het is geen geheim dat mensen die worden meegesleept door computers vaak vergeten te dineren. Deze optie geeft uitdrukking aan je bezorgdheid voor de gezondheid van de man en zal zeker een beroep op je doen.

Vertegenwoordigers van zulke moedige beroepen als piloten, brandweerlieden, reddingswerkers en politie kunnen een gepersonaliseerde thermosfles krijgen - een handig ding met een gebrek aan tijd. De dappere mannen houden van mooie lantaarns, zakmessen, reistassen. Zulke mannen zullen in de regel elite-alcohol waarderen.

Als je een gelukkige metgezel bent van een persoon met een creatief beroep, wordt er een heel keuzegedeelte voor je geopend. De kunstenaar zal de set olieverf of pastels waarderen, de grafisch ontwerper zal blij zijn met het nieuwe model van de tablet voor werk, en de schrijver zal blij zijn met de prachtige pen (ongeacht wat ze nu meestal op de computer schrijven - de pen blijft nog steeds een mannelijke status).

Geschenklijsten op basis van leeftijd

Alle leeftijden van liefde zijn onderdanig. In de loop van de jaren veranderen smaken en voorkeuren, dus leeftijd wordt ook in aanmerking genomen bij het kiezen van een cadeau voor 14 februari: een 16-jarige jongeman is waarschijnlijk niet blij met een reeks producten voor gezichtsverzorging, omdat hij deze in de regel nog steeds helemaal niet heeft. Ook zal de 50-jarige man geen kaartjes voor een disco waarderen.

Jongeren van 18-25 jaar geven een gezamenlijke reis aan het concert van uw favoriete muziekgroep of tickets voor de film die u wilt bekijken. Jongens zoals activiteit, jonge leeftijd is ideaal voor avontuur en romantische daden, dus het geschenk moet geschikt zijn, je hebt nog tijd om na te denken over bruikbare geschenken.

26-35 jaar oud - de glorietijd. De man heeft al een beroep, verdient, zet de eerste stappen om een ​​gezellig nest te maken. Het is redelijk om na te denken over het kopen van aangename kleinigheden voor het huis, die mannen ijverig negeren. Pak decoratieve kussens op met een onopvallende herinnering aan je paar (je kunt er gezamenlijke initialen op borduren). Gastronomische opties zijn de weg - een luxueus diner voor twee of een mand met heerlijke kazen met een fles wijn zal uw levenspartner bevallen.

36-45 jaar oud - op deze leeftijd wordt een man beschouwd als een volleerd persoon. Hij weet wat hij wil van het leven en hoe het te bereiken. Iets abstracts zal nauwelijks indruk maken: een bad met rozenblaadjes zal verbijstering veroorzaken in plaats van gewelddadige vreugde. Kies voor comfort: ontspan samen in een van tevoren gereserveerd recreatiecentrum, bezoek de sauna of de biljartzaal - deze avond wordt nog lang herdacht. Als u iets extra wilt doneren, let dan op de prachtige shirts of horloges waarvan hij al lang droomde. Een praktisch geschenk zal moeten worden geplaatst.

46-55 jaar is een tijd waarin hard werken eindelijk vruchten begint af te werpen. Geef een man een gezamenlijke reis voor het weekend, een parachutesprong (als de gezondheid het toelaat) waarvan hij ooit had gedroomd. Vervul de droom en hij zal hetzelfde terugbetalen. Hij waardeert ook een warme sjaal of trui gemaakt door je handen.

56 jaar en ouder is de leeftijd waarop een man die al zijn jeugd hard heeft gewerkt, aan gezondheid denkt. Het dieet omvat geleidelijk gezond voedsel. Presenteer een set gezonde honing, een masterclass bij het bereiden van een heerlijk gerecht, een sessie of een hele massagecursus.

De beste originele en creatieve geschenken

Mannen van elke leeftijd en beroep houden ervan om verrast te worden. We kopen waardevolle geschenken voor verjaardagen en nieuwjaarsbijeenkomsten, waardoor er plaats is voor originele en ongewone geschenken voor Valentijnsdag.

Top 5 ongebruikelijke geschenken

  1. Thuisbrouwerij - de meeste mannen houden van moutdrank. En nog meer houden ze ervan vrienden te maken en te vertellen over een nieuwe ongewone hobby. Dit geschenk zal onmiddellijk alle verlangens van de geliefde vervullen.
  2. Quadcopter of drone - een speeltje voor volwassen jongens zal een beroep doen op elk van de sterkere sex. In de ziel van ieder van ons leeft een kind.
  3. Het certificaat voor een gezamenlijke dansles maakt het geschenk dichterbij en brengt nieuwe indrukken, en met de tijd kan het uitgroeien tot een nieuwe hobby.
  4. Een portret gestileerd als een 18de-eeuws schilderij is de originele versie, die het appartement zal versieren en de kerel toestaat om lang op te scheppen voor zijn vrienden. Als je paar al stabiel is - maak dan een gezamenlijk portret.
  5. Striptease - elke man zal blij zijn met de sensuele dans die wordt uitgevoerd door zijn geliefde vrouw. Neem een ​​paar lessen voor een belangrijke avond: alles moet perfect zijn.

De goedkoopste en goedkoopste geschenken

Geld is niet het belangrijkste, de man zal het meest worden gewaardeerd door de aandacht Dit zijn geen lege woorden. Vaak wordt de snuisterij waar hij echt van gedroomd heeft veel waardevoller dan een gouden horloge.

Stellen van verlangens zullen een origineel en betaalbaar geschenk zijn, die elk een persoon veel plezier zullen schenken van een eenvoudig ontbijt op bed tot meer pikante dingen.

De lijst met aangename budgetgeschenken voor een man omvat gepaarde mokken of T-shirts, die niet moeten worden versierd met gezamenlijke foto's. Je kunt originele zinnen op ze plaatsen die alleen voor jou begrijpelijk zijn, of aanhankelijke bijnamen die je elkaar noemt.

Als je een uitstekende kok bent, behandel je geliefde met een hartvormige feesttaart of delicate sinnabonbroodjes met een strooisel van verse bessen. Maak met de techniek van "jij" een film, collage of clip van een gezamenlijke foto en zet de videosequentie op een gemeenschappelijk nummer.

Wat een geschenk om een ​​man met je eigen handen te geven

Een handgemaakt cadeau voor Valentijnsdag is het meest gedenkwaardige ding. Bestede tijd en inspanningen om te produceren zullen niet van onschatbare waarde zijn.

  • Als je kunt hechten, bind je een man een warme sjaal of wanten - elke winter, als je hem aantrekt, zal hij je met een glimlach herinneren.
  • Maak een felicitatiekrant: beschrijf grappige verhalen uit je leven, een romantisch verhaal over je kennis, versier met afbeeldingen van je paar.
  • Schrijf 50 redenen om van je man te houden op losse stukjes papier: rol ze voorzichtig op en bind ze met elegante rode linten. Vouw de lege plekken in een mooie schaal, vermengd met rozenblaadjes of snoep: zo'n geschenk raakt de jongeman precies.
  • Maak een mooie ansichtkaart en voeg er een certificaat aan toe: laat het zijn waar de man al zo lang over gedroomd heeft, maar je kon niet beslissen om het uit te voeren.

Videovoorbeelden

Welke gave je ook voor 14 februari hebt bedacht, maak het met je ziel, denk aan de verlangens van je geliefde. En dan zal hij het zeker waarderen en zal hem dankbaar zijn in ruil daarvoor.

Bekijk de video: Geef hem het beste valentijnscadeau ooit voor valentijnsdag (April 2020).

Laat Een Reactie Achter