Waar naartoe en waar het nieuwe jaar 2019 in Rusland te ontmoeten

Om het nieuwe jaar 2019 op een leuke en kleurrijke manier te vieren, is het niet nodig om dure vouchers in het buitenland te kopen. In Rusland zijn er prachtige plekken om te recreëren, waar je de jaarwisseling kunt vieren. De resorts in ons land verschillen van Europese goedkope vluchten en relatief goedkope accommodatie.

Karelia

Noord-Republiek is perfect voor nieuwjaarsvakantie. Karelia heeft een geweldige natuur en een breed scala aan excursies naar bezienswaardigheden en culturele monumenten. Hier zijn populaire raceshond en hertenleeën. Voor liefhebbers van een actieve levensstijl worden er skiraces gehouden, evenals wintervissen.

Oud en Nieuw in Karelië is te vinden in een rustig, gezellig huis in de omgeving of, integendeel, in de lawaaierige sfeer van een restaurant in Petrozavodsk.

Het weer in Karelië voor de wintervakantie is redelijk comfortabel, maar soms zijn er sterke vorst.

Kaliningrad

Nieuwjaar in de meest westelijke stad van Rusland zal nog lang worden onthouden. Kaliningrad combineert verrassend Europese architectuur, middeleeuwse sfeer en hoge servicestandaarden.

Bewoners van Kaliningrad vieren traditioneel oud en nieuw thuis of in een restaurant. En op 1 januari duren festiviteiten een hele dag. Artiesten treden op op Victory Square, de kermisbanen, die eindigen met vuurwerk.

Restaurants in Kaliningrad zien eruit als oude kastelen. De oudejaarsavond zal helder en onvergetelijk zijn, met een amusementsprogramma, speciale recepten en zelfs riddertoernooien.

De luchttemperatuur in de stad op nieuwjaar zakt zelden onder - 5 ° C.

Kazan

De derde hoofdstad van Rusland zal het mogelijk maken om actieve en toeristische vakanties te combineren. In de kerstvakantie biedt Kazan een groot aantal winterentertainment: skiën, snowboarden, cheesecakes en rodelen.

Nieuwjaarsevenementen in Kazan zijn geconcentreerd in het Millennium Park. De hoofdboom bevindt zich in het midden ervan. In restaurants en cafés van de stad kunt u opwarmen met traditionele Tataarse gerechten en snoep. Voor kinderen en volwassenen, het grootste waterpark in Rusland - "Riviera".

Het is beter om van tevoren een hotelkamer te boeken, want er is altijd een toestroom van toeristen uit andere steden op vakantie.

De tabel toont de geschatte prijzen voor vakanties op het nieuwe jaar.

Minimumprijzen in roebelsPetrozavodskKaliningradKazan
Vliegtuig uit Moskou720070004000
Trein vanuit Moskou200024001000
Accommodatie 1 dag200010001500
Tours 2 dagen7000100003000

De beste plaatsen om Nieuwjaar en Kerstmis te vieren

Sochi

Nieuwjaar in Sotsji is ideaal voor liefhebbers van actieve wintersport. Skipistes en gezellige hotels wachten op gasten voor de nieuwjaarsvakanties en vakanties. Je kunt elkaar in 2019 ontmoeten in de restaurants van de stad en de volgende ochtend naar de resorts van Rosa Khutor en Krasnaya Polyana.

Budgettoeristen moeten van tevoren hotels en landhuizen boeken. De kosten van levensonderhoud beginnen vanaf 2000 roebel per persoon. Daarom is het de moeite waard om zelf accommodatie te huren en rechtstreeks met hoteleigenaren te onderhandelen.

Het weer voor de jaarwisseling in Sotsji is nooit koud en de temperatuur wordt boven de 0 С ° gehouden.

Moskou

In het nieuwe jaar verandert Moskou in een schitterende krans van licht en amusement. Op kerstvakantie zijn in veel parken feesten en concerten, schaatsbanen zijn open. Musea bieden kortingen en speciale tentoonstellingen, en beurzen en bazaars worden gehouden in de buurt van de centrale metrostations.

De hoofdstad zit vol met entertainment- en amusementsfaciliteiten. De populaire Kremlin-boom bevalt kinderen en volwassenen, maar de vraag naar tickets is groot, dus je moet ze van tevoren kopen. Goddelijke diensten worden gedurende de feestweek in de kerken van Moskou gehouden.

St. Petersburg

St. Petersburg is vooral mooi op oudejaarsavond. De belangrijkste evenementen vinden plaats op Palace Square en Nevsky Prospect. Het galaconcert op het plein duurt tot 04.00 uur en eindigt dan met vuurwerk.

St. Petersburg is een stad met musea en Peterhof Park is geschikt om in de frisse lucht te wandelen. In de winter is de toegang gratis, maar de beroemde fonteinen zijn uitgeschakeld.

Het weer voor het nieuwe jaar is meestal fris en het is beter om niet naar buiten te gaan zonder verwarmde kleding en hete thee.

Geweldige Ustyug

Dit is niet alleen de geboorteplaats van de kerstman, maar ook een populair centrum voor toerisme en gezinsrecreatie. Oudejaarsavond op straat zijn festiviteiten, beurzen en ronde dansen rond de boom. En de Kerstman loopt door de stad omringd door zijn suite. Voor kinderen is er een enorme hoeveelheid excursies en amusement.

12 km van Velikiy Ustyug tussen de dorpen Lopatnikovo en Serumino is er de residentie van de kerstman. Hier is alles letterlijk doordrenkt van magie, en de fantastische sfeer heerst in de lucht.

De kosten van een vliegticket beginnen bij 14.000 roebel. De trein is veel goedkoper, maar je moet nog een uur met de bus naar Velikiy Ustyug.

Minimumprijzen in roebelsSochiMoskouSt. PetersburgGeweldige Ustyug
Vliegtuig uit Moskou2700-300014000
Trein vanuit Moskou2400-10007200
Accommodatie 1 dag1800200015002200
Tours 2 dagen2500063002300020000

Handige tips

  1. Voordat je een stad kiest voor een reis, moet je het weer controleren en een voorraad warme of vochtbestendige kleding inslaan. In sommige steden van ons land moeilijke weersomstandigheden.
  2. Boek hotels en restaurants tot het einde van de herfst. Wacht niet op een aanzienlijke prijsdaling, want de voorstellen voor het nieuwe jaar zijn snel ontmanteld. In december nemen de kosten aanzienlijk toe.
  3. Voor een groot bedrijf is het rendabeler om een ​​huis of een huisje te huren dan een hotel. De portals airbnb en hotellook helpen u rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaren.
  4. De basisregels voor nieuwjaarsreizen zijn van tevoren een vakantie plannen. Dan is er de mogelijkheid om aanzienlijk te besparen op tickets en accommodatie.

Het nieuwe jaar in Rusland ontmoeten zal magisch zijn. Activiteiten, excursies, uitstapjes naar oude bezienswaardigheden en monumenten, evenals uitstekende restaurants en cafés wachten op gasten. Hier kan iedereen een vakantie kiezen voor zowel familie als vrienden.

Bekijk de video: Duncan Laurence wint! Songfestival komt naar Nederland (April 2020).

Laat Een Reactie Achter