Koele en goedkope geschenken voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarsweek - een tijd van ontmoetingen met familieleden en familieleden. En dat betekent tijd voor verrassingen. Ik wil origineel zijn en het noodzakelijke en belangrijke geschenk geven dat niet door anderen zal worden geprepareerd. Om niet op het laatste moment in het rond te rennen en niet om het haar op het hoofd te scheuren, moet je van tevoren zorgen voor de cadeautjes. Kies en koop acceptabele opties, zodat iedereen genoeg warmte en zorg heeft.

Welke geschenken te kiezen met een budget van maximaal 1000 roebel

 • mok "NAME is een echte Kerstman" Als de geschonken persoon herhaaldelijk is gered in moeilijke en moeilijke situaties, dan moet hij zeker de trotse titel van de kerstman dragen. En het is gemakkelijk voor hem om het toe te geven, nadat hij een beker met een ongewone inscriptie heeft gepresenteerd. Prijsmokken met een foto - 400.
 • Koel schort "Gespierde". Als de echtgenoot een goed gevoel voor humor heeft en hij goed kookt, zal het een origineel geschenk zijn. Zelfs als de echtgenoot heel, heel serieus is, zal hij hem niet onverschillig laten. Geef voor zo'n schort zal 500 hebben.
 • Runaway-wekker. Een grappige optie om hard wakker te worden. De wekker, geritsel met wielen, zal rinkelen en wegrennen tot hij de slaper definitief wakker maakt. Gemiddelde prijs - 850.
 • Kraskaart "Plan om de wereld te veroveren." Reist je geliefde veel? Het is tijd om hem een ​​kaart te geven waar hij graag alle veroverde landen en ruimtes zal vieren. Prijs - 800.
 • thermoglasses "Santa Claus". De originele keuze voor vrienden en familie. Wanneer hij aan een kampvuur zit en op reis gaat, zal hij herinnerd worden aan de nieuwjaarsvakantie. Prijs - 990.
 • Nachtlicht projector "Sterrenhemel". Kersttijd is een tijd voor romantische borrels. En de sterrenhemel boven je hoofd is een geweldige kans om de romantische relatie met je partner uit te breiden of de kinderen te plezieren. Gemiddelde prijs - 400.
 • Persoonlijke waterbal met sneeuwvlokken. Water bal met sneeuwvlokken - een interieur item, een blik op die zich aanpast aan het nieuwe jaar golf. Het is genoeg om deze magische bal te schudden, de sneeuwvlokken vliegen omhoog en vullen de ruimte met dansen en ronde dansen. En de plaatsing in de bol van een individuele foto maakt het geschenk origineel en zinvol. Je kunt zo'n bal kopen voor 450.
 • Set van wax kaarsen. Kaarsen gemaakt van bijenwas branden langer en helderder, en desinfecteren ook de lucht en vullen deze met aangename aroma's van bloemen en honing. En op oudejaarsavond om kaarsen te branden is de tijd, dus zullen ze waarderen. Prijs - 600.
 • Native video-begroetingen van de kerstman. Geschikt voor kleine kinderen wanneer het geloof in een wonder levend en sterk is. Als grootvader Frost je aanspreekt, heeft hij het gevoel dat hij je al 100 jaar kent en het is aan jou om volgend jaar goed te studeren en je ouders te gehoorzamen, ook al ben je 30 jaar oud. Het kost gemiddeld 450.
 • Matrijs voor de vervaardiging van koekjes Oud en nieuw. Op vakantie en koekjes wil ik nieuwjaar. Voor moeders en grootmoeders zal het een aangename verrassing zijn. De prijs is gemiddeld - 700.

De meest ongewone geschenken

 1. Fortune cookies. Knapperige koekjes zullen niet alleen een heerlijke smaak opwekken, maar zullen u ook verrassen met originele voorspellingen. Voor het beste resultaat moet je het geloven. De gemiddelde prijs is 590.
 2. Hangmat voor de voeten onder het bureau. Het beste cadeau voor degenen die meer dan een uur achter hun bureau zitten. Het zal toestaan ​​om de bloedstroom in de benen te veranderen en te verbeteren, rust en ontspanning te geven. De gemiddelde prijs is 1000.
 3. tafelkleed "Nieuwjaar Fanta". Geweldige keuze voor vrienden. Ze zullen je hartelijk herinneren dat je op Oudejaarsavond verbeurt. Je kunt voor 500 kopen.
 4. Gepersonaliseerd zoet geschenk. Dit kan een set snoepjes in een tube zijn met een persoonlijke groet van de kerstman. Bijvoorbeeld: "Beste Oleg van de kerstman voor goed gedrag." Het maakt niet uit hoeveel jaar je hebt geschonken. Personalisatie van het geschenk suggereert dat een persoon speciaal werd opgevangen, bedacht, gezocht naar opties, oplossingen gevonden. Gemiddelde prijs - 800.
 5. Wandklok anti-klok "Kamasutra". Voor hen die waarde hechten aan tijd en toegewijd zijn. Dit horloge is een zachte hint van tijd die anders kan worden gebruikt. De gemiddelde prijs is 1000.
 6. Sneeuwbalapparaat - voor degenen die uit de kindertijd komen. De winter is meestal lang en vind de tijd om daar een echt sneeuwgevecht te regelen. En met dit apparaat is de overwinning gegarandeerd. Prijs - 600.
 7. Plant op de bank "Tui feestelijk". Er is niets interessanter dan zelf een boom te laten groeien. Vooral als een zoon werd geboren en er een huis werd gebouwd. Vakantie thuja met nieuwjaarswensen op de bank zal de gastheer de hele vakantie positief bezorgen! Prijs - 240.
 8. Decision Ball "Financiële assistent". Als een geliefde vaak beslissingen moet nemen over financiële zaken, kun je hem een ​​hint geven. Hoe hij hierop reageert is niet belangrijk, het belangrijkste is dat de bal vreugde en plezier zal brengen. Uitgifteprijs - 990.
 9. Douche radio "Droplet" met een haak. Wil een meisje graag onder de douche zingen? Nu heeft ze een geweldige helper en slechts 800.
 10. Souvenir deegroller "Gelukkig nieuwjaar, liefje!" Heeft je vrouw een groot gevoel voor humor en brengt ze veel tijd door in de keuken? Toen had ze alleen maar de deegroller nodig. Het is in de regio van 900.

Hoe een geschenk te kiezen waar het Aardvarken tevreden mee was?

Yellow Earth Pig zal blij zijn als geschenken voor familieleden en naaste mensen praktisch zijn in het dagelijks leven. En als ze een agrarische focus hebben, zal ze zachtjes grommen voor je welzijn.

Het populairste geschenk voor het nieuwe jaar 2019 is een varken-vormige spaarpot. En je moet de vorm interessanter en rijker kiezen.

Het varken houdt niet alleen van geld te sparen, maar ook te besteden, dus de winnende optie zal zijn: portefeuilles, portefeuilles, munten. Kies een kleur die past bij de kleuren die favoriet zijn bij de Yellow Earth Pig: bruin, zand, oker, olijf, room, koffie.

Voor thuiscomfort, kijk beddengoed met de afbeelding van varkens: dekens, borden, handdoeken voor de keuken, schilderijen, sets. Voor persoonlijk gebruik - sjaals, wanten, sokken gemaakt van natuurlijke wol, badjassen.

Elk geschenk in de vorm van een varken of met zijn imago zal een relevante en juiste beslissing zijn.

Wat niet te geven in het jaar van het varken

In het Jaar van het Gele Varken moeten geschenken vriendelijk en opgewekt zijn, zonder negatief. In geen geval kan het geen doordringende en snijdende voorwerpen, onpraktische dingen, snuisterijen geven.

Omdat het varken geen voorstander is van waterprocedures en kaarden, houden de toiletartikelen, in de vorm van mooie haarborstels, shampoos en zeep, niet van de minnares van het jaar. En het heden in de vorm van parfums zal op een zeer slechte toon zijn.

Handige tips

 1. Maak een lijst van iedereen die geschenken gaat geven.
 2. Begin minimaal twee weken voor het nieuwe jaar met winkelen.
 3. Geschenken moeten goedkoop zijn.
 4. Kostbare dingen worden niet aan nieuwe vrienden gepresenteerd.
 5. Beter origineel geschenk dan duur.
 6. Concentreer u op de voorkeuren van de persoon die u geeft, en niet op uw smaak.
 7. Bij het kiezen van geschenken aan collega's, "op afstand houden."
 8. Laat grappige cadeaus achter voor mensen met een gevoel voor humor.
 9. Bij het kiezen van een verrassingskind, overleg met hun ouders.

Om van het nieuwe jaar vakantie te genieten en niet hard op de portemonnee te raken, is het belangrijk om het onderwerp geschenken sober en verstandig te benaderen. Leer een geliefde te horen, luister naar zijn verlangens, en dan zal de keuze duidelijk worden. En de kansen om te worden opgesloten doen dat bijna niet.

Bekijk de video: TOP 10 COOLSTE KERSTCADEAU'S! (April 2020).

Laat Een Reactie Achter