Wat een oma voor het nieuwe jaar te geven

Het hele jaar is grootmoeder belangrijk voor ons. In de nieuwjaarsvakantie wil ik haar een goed cadeau geven, maar kiezen is niet zo eenvoudig. Dure, afgezaagde, er al ... Winkel na winkel, maar "dat ding" werd nooit gevonden? Het artikel biedt opties voor elke smaak en elk budget!

Geschenkideeën voor hobby's

Een goed cadeau verzamelt geen stof op de plank. Om niet te worden verward met de keuze, let op de hobby's van de grootmoeder. Als haar hobby handwerk is, zijn uitstekende opties:

 • Kwaliteitsdraad. Zorg ervoor dat dit geschenk niet wordt genegeerd. De winkels bieden een grote keuze aan garen van verschillende samenstelling en kleur, dus voel je vrij om een ​​te kiezen.
 • Frames. Bijvrouwen houden niet van wanneer hun foto's op een stapel in de kast liggen, dus een nette lijst zal een aangename verrassing zijn.
 • Borduurpakketten. Het kopen van een kant-en-klaar pakket vereenvoudigt de taak enorm: alles wat nodig is voor werk is er al in geïnvesteerd. Het blijft het belangrijkste - om een ​​foto te kiezen.

Als grootmoeder graag kookt, zal ze tevreden zijn:

 • Groentesnijder. De rasp met verwisselbare spuitmonden is geschikt voor komkommers, tomaten en andere groenten, het bespaart tijd en moeite.
 • Elektronische weegschalen. Neem bijna geen plaats in de keuken in, maar vereenvoudig het kookproces aanzienlijk, vooral als het gaat om conservering. Eenvoudig beheer maakt dit geschenk nuttig en memorabel.
 • Siliconen mallen in de vorm van kerstspeelgoed voegt een nieuwjaarsstemming toe en oma zal het gezin opnieuw verrassen met heerlijke cupcakes.

In mijn vrije tijd doet mijn grootmoeder aan tuinieren? Dan zal ze zeker van:

 • Rieten mand. Groenten en fruit verfrommelen als je ze in bekkens of emmers verzamelt. Fruit wordt beter in manden bewaard, naast esthetisch plezier.
 • Gieter Zelfs als je de tuin water geeft met een slang, zal de gieter onmisbare hulpmiddelen worden bij het planten van zaden en zaailingen. Het kan handig zijn bij de verzorging van kamerplanten: kies een gieter met een lange tuit als de bloemen hoog zijn.
 • Klapstoel. Het wieden van een moestuin kost veel kracht en overbelast de rugspieren. Een speciale tuinstoel helpt de gezondheid te behouden. Dankzij het instelbare ontwerp wordt onkruidbeheer eenvoudiger.

Geschenken als oma nog steeds werkt

Oma heeft vele jaren aan het werk gewijd, waarvoor zij waarschijnlijk dankbaarheid van haar meerderen heeft weten te verzamelen. Vul haar collectie aan met het Best Grandmother Diploma. Het past perfect in de "erelijst" en zal bewondering van collega's veroorzaken.

Terwijl de grootmoeder om de afdelingen geeft, zorg voor haar gezondheid. Een sedentaire levensstijl heeft een nadelige invloed op de wervelkolom en een orthopedisch hoofdkussen zal helpen om de stress te verminderen. Zo'n eenvoudige en praktische oplossing zal zeker genieten.

Universele geschenken voor het nieuwe jaar 2019

Een universeel geschenk voor elke vakantie en voor alle leeftijden - snoepjes. Als haar grootmoeder diabetes en cake heeft, is ze gecontra-indiceerd, bestel dan een speciaal dieet dessert. U kunt thuis een handige delicatesse bereiden door het gewenste recept op internet te selecteren.

Familie is het belangrijkste in ieders leven. Maar wanneer kinderen en kleinkinderen gescheiden leven, vinden familiebijeenkomsten niet zo vaak plaats als we zouden willen. Om altijd in de buurt te zijn, doneer een digitale fotolijst. De gadget kan maximaal 400 foto's bevatten.

Als je wilt raden met een verrassing, ontvang dan een cadeaubon, bijvoorbeeld in de spa. Dan kan de grootmoeder zelf kiezen wat ze wil.

Wat geschenken te doen met je eigen handen

Een handgemaakt geschenk is een plezier om te ontvangen, omdat het met een ziel is gemaakt. Zeker na de vakantie zal het trots zijn om alle vriendinnen en buren te laten zien.

Creatieve en interessante oplossing - videogroet. Noteer de woorden van dankbaarheid of wensen van alle familieleden of maak een video van familiefoto's onder de soulvolle muziek.

De foto geborduurd met een kruis of linten zal de ziel behagen. Als handwerk je oude hobby is, borduur je een portret en als je pas aan het begin van je reis bent, stop dan bij een sjaal met een monogram. Een man die een set heeft gekocht voor houtverbranding in een winkel, kan ook een cadeau met zijn eigen handen maken.

Internet biedt een onbeperkte selectie workshops over het maken van souvenirs. De inrichting van de keuken zal gemakkelijk een koffieboom of een andere vormsnoei maken.

Wat niet te geven

Misschien moet u zich onthouden van verrassingen in de stijl van "onvergetelijke sensaties": vliegen in een ballon, springen met een parachute en rijden met een hond. Als oma geen gretige extreme is, is het onwaarschijnlijk dat dit soort entertainment je bevalt. Zal een nieuw ervaringskaartje geven voor het theater, de tentoonstelling of het museum.

Een andere controversiële optie is geld. Op deze leeftijd worden fondsen niet besteed aan zichzelf, maar aan kinderen en kleinkinderen. Hoogstwaarschijnlijk gaan deze financiën ook naar uw 'geschenken'.

Wat te geven en wat niet - een individuele vraag. In elke regel zijn er uitzonderingen: misschien is vliegen op een bal een levenslange droom, en de grootmoeder spaart al heel lang geld aan een sanatorium.

Handige tips

Wat u ook kiest, enkele tips helpen u bij het vinden van de juiste optie.

 • "Hoe vaak hebben ze de wereld verteld," maar je kunt er alleen achter komen wat iemand van zichzelf zou willen ontvangen. Misschien klaagt oma al geruime tijd over een defecte mixer of in de winkel die zorgvuldig kijkt naar theesets? Onthoud: niemand kent haar zoals jij.
 • Een geschenk is slechts de helft van de strijd. De tweede helft is de juiste presentatie. Dit zou geen loutere formaliteit moeten worden. Zelfs een kostbaar ding zal geen vreugde brengen als er geen deel van de ziel in zit.
 • Probeer een geschenk. Stel jezelf voor op de plaats van je oma - is hij comfortabel in gebruik, is haar levensstijl geschikt? Super modern apparaat is niet altijd de beste optie.

Het kiezen van een cadeau voor familieleden is het moeilijkste, omdat je wilt dat het speciaal en gedenkwaardig is. Maar wat het ook is, onthoud dat aandacht het belangrijkste onderdeel is. Geef liefde en zorg niet alleen op de vakantie zelf, maar ook het hele jaar door!

Bekijk de video: Choose Your Future European Elections 23-26 May (April 2020).

Laat Een Reactie Achter